JUUSTUSED LIHAPALLID

Sellest kogusest saad umbes 40 lihapalli. Kui see kogus on liiga suur, võid küpsetamata lihapalle säilitada sügavkülmas.


450 g veisehakkliha

450 g seahakkliha

50 g maitsestatud riivsaia retsept siin

80 g ( ehk 0.8 dl) piima

1 väike sibul

1 küüslauguküüs (või 0.5 tl küüslaugugraanuleid)

1 muna

50 g parmesani juustu (võid ka kasutada ükskõik millist teist juustu)

0.5 tl soola

1/3 tl basiilikut

1/3 tl peterselli 

1/3 tl punet

pipart


- Eelkuumuta ahi 200C ni.

- Haki sibul peeneks. Purusta küüslauk. Riivi või tükelda juust peeneks.

- Sega kõik koostisosad v.a. hakkliha omavahel kokku.

- Lisa segule hakklihad ja sega ühtlaseks.

- Veereta pallid.

- Küpseta ahjus 20 minutit 


Serveeri ürdiste ahjukartulitega- RETSEPT SIIN, riisi või näiteks ahjubataadiga- RETSEPT SIIN

Kommentaarid