Sellest
kogusest saad umbes 40 lihapalli. Kui see kogus on liiga suur, võid
küpsetamata lihapalle säilitada sügavkülmas.
450 g veisehakkliha
450 g seahakkliha
50 g maitsestatud riivsaia retsept siin
80 g ( ehk 0.8 dl) piima
1 väike sibul
1 küüslauguküüs (või 0.5 tl küüslaugugraanuleid)
1 muna
50 g parmesani juustu (võid ka kasutada ükskõik millist teist juustu)
0.5 tl soola
1/3 tl basiilikut
1/3 tl peterselli
1/3 tl punet
pipart
- Eelkuumuta ahi 200C ni.
- Haki sibul peeneks. Purusta küüslauk. Riivi või tükelda juust peeneks.
- Sega kõik koostisosad v.a. hakkliha omavahel kokku.
- Lisa segule hakklihad ja sega ühtlaseks.
- Veereta pallid.
- Küpseta ahjus 20 minutit
Serveeri ürdiste ahjukartulitega- RETSEPT SIIN, riisi või näiteks ahjubataadiga- RETSEPT SIIN
Kommentaarid