1
kg seavälisfileed
1 muna
0.5 dl nisujahu
0.5 dl riivitud parmesanijuustu
2.5 dl riivsaia ürtidega
0.5 tl küüslaugugraanuleid
0.5 tl soola + 1 näpuotsatäis
0.5 tl pipart
õli
- Eelkuumuta ahi 200C.
- Eemalda lihalt kelmed ja lõika filee 2.5 cm paksusteks viiludeks ja tupsuta kuivaks.
- Sega muna koos näputäie soolaga.
- Teises kausis sega jahu, juust ja maitseained.
- Kasta liha munasegusse ja seejärel kuivainesegusse.
- Prae liha pannil 1 minut mõlemalt poolt.
- Tõsta liha ahjuplaadile ja küpseta ahjus 14 minutit.
Serveeri näiteks ürdiste ahjukartulitega mille retsepti LEIAD SIIT
või kerge ahjubataadiga, mille retsepti LEIAD SIIT
Kommentaarid