ŠNITSEL SEALIHAST

1 kg seavälisfileed

1 muna

0.5 dl nisujahu

0.5 dl riivitud parmesanijuustu

2.5 dl riivsaia ürtidega

0.5 tl küüslaugugraanuleid

0.5 tl soola + 1 näpuotsatäis

0.5 tl pipart

õli


- Eelkuumuta ahi 200C.

- Eemalda lihalt kelmed ja lõika filee 2.5 cm paksusteks viiludeks ja tupsuta kuivaks.

- Sega muna koos näputäie soolaga.

- Teises kausis sega jahu, juust ja maitseained.

- Kasta liha munasegusse ja seejärel kuivainesegusse.

- Prae liha pannil 1 minut mõlemalt poolt.

- Tõsta liha ahjuplaadile ja küpseta ahjus 14 minutit.


Serveeri näiteks ürdiste ahjukartulitega mille retsepti LEIAD SIIT 

või kerge ahjubataadiga, mille retsepti LEIAD SIIT

Kommentaarid