KANAPASTA

300g kanakintsuliha

1 väike sibul

1 küüsauguküüs

1 purk terved tomatid omas mahlas (terved tomatid maitsevad    paremini kui tükeldatud tomat)

600g (ehk 0.6 liitrit) kanapuljongit

200 ml vahukoort

120g pastat (näiteks pennet)

100g parmesani juustu riivitult

100g mozzarella juustu

0.5 tl soola

0.5 tl pipart

peterselli, punet, rosmariini, tüümiani

õli


- Tükelda sibul ja küüslauk. Eemalda kana kelmetest ja tükelda.

- Kuumuta potis õli ja prae kana, sibul ja küüslauk. Prae kuni kana roosa värv on kadunud.

- Vala potti puljong ja kõik maitseained. Soola võid esialgu vähem lisada.

- Kui kasutad terveid tomateid omas mahlas siis eemalda vedelik (seda me ei vaja) ja lõika

tomat väiksemateks tükkideks. Lisa potti.

- Keeda 10 minutit ja lisa siis juurde vahukoor ja pasta. Keeda veel 10 minutit.

- Lisa juurde parmesan ja sega läbi. Lõika mozzarella viiludeks ja lisa potti aga ära sega.

Lase seista 3 minutit kuni mozzarella on sulanud.

- Vajadusel lisa soola. Serveeri.

Kommentaarid