-->
4-6 portsionit
Sidrunikalkun:
700g
kalkunikintsuliha
soola
pipart
õli
1 sidrun
Roheline kaunviljasalat:
400g külmutatud
kaunvilju
(rohelisi herneid, aedoakaunad,
suhkruhernekaunad)
soola
2 spl oliiviõli
2 spl
valgeveiniäädikat
1 küüslauguküüs
40g kuivatatud
jõhvikaid
50g India pähkleid
Petersellikodujuust:
400g kodujuustu
peitäis värsket
hakitud peterselli
soola
Lõika kalkuniliha
6x4cm tükkideks, maitsesta soola
ja pipraga. Määri
ahjuvorm õliga. Aseta kalkunitükid
vormi. Viiluta
sidrun ka laota viilud kalkunile.
Küpseta 200C
juures 40minutit.
Salatiks keeda
külmutatud kaunviljad vähese soolaga
maitsestatud vees
5 minutit. Nõruta.
Sega kastmeks
oliiviõli ja veiniäädikas. Lisa kaste
kaunviljadele.
Lisa ka purustatud või väga peeneks
hakitud küüslauk,
jõhvikad ja kuival pannil kergelt
röstitud pähklid.
Sega õrnalt läbi.
Sega kodujuustusse
petersell, maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri
kalkuni ja kaunviljasalati lisandiks.
Kommentaarid