Põhi:
- 3 muna
- 4dl fariinsuhkrut
- 100g võid
- 1½ dl hapukoort
- 1½ tl kaneeli
- ½ tl nelki
- ½ tl kardemoni
- 50g purustatud mandleid
- 1tl soodat
- 4dl nisujahu
Kate:
- 25g võid
- ¼ dl kohvi
- 2dl tuhksuhkrut
- 2spl kakaopulbrit
- 50g šokolaadi
- 1tl suhkrut
- purustatud mandleid
Vahusta munad fariinsuhkruga. Sulata või ja lisa see
koos koore, maitseainete ja purustatud mandlitega
muna-suhkruvahu hulka. Sega juurde ka läbi sõela
jahu-soodasegu. Kalla taigen või ja mannaga määritud
vormi ja küpseta 200°C juures 45 minutit.
Sulata kastrulis või, lisa kohvi ning šokolaad ja sõelu
kuivained ja suhkur hulka. Kalla segu koogi peale ja
puista üle purustatud mandlitega.
Kommentaarid