PIPARKOOGIKOOK


Põhi:
  • 3 muna
  • 4dl fariinsuhkrut
  • 100g võid
  • 1½ dl hapukoort
  • 1½ tl kaneeli
  • ½ tl nelki
  • ½ tl kardemoni
  • 50g purustatud mandleid
  • 1tl soodat
  • 4dl nisujahu
Kate:
  • 25g võid
  • ¼ dl kohvi
  • 2dl tuhksuhkrut
  • 2spl kakaopulbrit
  • 50g šokolaadi
  • 1tl suhkrut
  • purustatud mandleid
Vahusta munad fariinsuhkruga. Sulata või ja lisa see
koos koore, maitseainete ja purustatud mandlitega
muna-suhkruvahu hulka. Sega juurde ka läbi sõela
jahu-soodasegu. Kalla taigen või ja mannaga määritud
vormi ja küpseta 200°C juures 45 minutit.
Sulata kastrulis või, lisa kohvi ning šokolaad ja sõelu
kuivained ja suhkur hulka. Kalla segu koogi peale ja
puista üle purustatud mandlitega.

Kommentaarid