UHKE TOMATISUPP


(4-6 inimesele)

10 väikest sibulat
1 prk (400g) kooritud tomateid
1 kalapuljongikuubik
3dl vett
½ tl mägimeiramit (pune)
½ tl aed-liivateed (tüümianit)
soola, pipart
3dl kuiva valget veini
3dl tomatimahla
1 prk (200g) vähke
2dl vahukoort

Eelmisel päeval:
Koori sibulad ning pruunista need tervetena.  Pane sibula
juurde tomatid, puljongikuubik, vesi ja maitseained. Keeda
segu u.10 min. Lisa vein, tükeldatud vähiliha ja tomatimahl.
Sega hästi läbi ja jäta supp külma kohta maitsestuma.

Samal päeval:
Kuumuta supp, kuid ära lase keema minna. Lisa maitseürte
vajaduse järgi. Vahusta koor kergelt vahtu ja pane supi hulka,
kuid ära kõvasti sega.
Serveeri kohe .

Kommentaarid