Tahhiini on tihke pasta, mida toodetakse kõrgkvaliteetsetest jahvatatud seesamiseemnetest,
mistõttu ta on väga toitev ja tervislik. Makedoonia tahhiini on 100% looduslik ning seda hinnatakse kõrgelt ka just traditsioonilise keemiavaba valmistusviisi tõttu. Tahhiinit saab kasutada eraldi või
meega segatuna ning paljude toitude nt. suppide, kastmete ja liharoogade maitsestamiseks.
Tahhini on populaarne Lähis-Idas just nagu hummuski.
mistõttu ta on väga toitev ja tervislik. Makedoonia tahhiini on 100% looduslik ning seda hinnatakse kõrgelt ka just traditsioonilise keemiavaba valmistusviisi tõttu. Tahhiinit saab kasutada eraldi või
meega segatuna ning paljude toitude nt. suppide, kastmete ja liharoogade maitsestamiseks.
Tahhini on populaarne Lähis-Idas just nagu hummuski.
Kommentaarid