KALA-JUURVILJASUPP


0,5kg puhastatud koha või ahvenat
8dl vett
1tl soola
1spl taimeõli
1dl riisi
1 väike porrulauk
2 porgandit
1 sibul
1 varsselleri vars
0,5dl peenestatud tomateid
50g sulatatud juustu
100g krevette
1dl värsket hakitud tilli

Vala vesi potti, maitsesta soolaga. Pane kala keevasse vette,
keeda keskmisel kuumusel, kuni luud hakkavad kalalihast
eemalduma. Tõsta kala välja, kurna leem kaussi.
Tilguta potti mõni tilk õli ja kuumuta seal riis. Lisa kalaleem ja
kuumuta keemiseni. Lisa sulatatud juust ja tükeldatud juurvili,
keeda, kuni riis on pehme. Puhasta kala luudest ja pane suppi.
Maitsesta tomatitega, aja veelkord keema.
Lisa krevetid ja till.

Kommentaarid