ITAALIAPÄRANE SEENE-TOMATIKASTE

Itaaliapärasel seenekastmel on tugev tomati maitse.
Kastet võib valmistada ka šampinjonidest.

(4-le)

1 sibul
½ l tükeldatud seeni, mis ei vaja kupatamist
2spl õli
2-3 küüslauguküünt
1 purk tomatipüreed
½ tl purustatud musta pipart
½ tl soola
pisut salveid ja oreganot (või pizzamaitseainet)
riivjuustu
Serveerimiseks spagette või makarone

Koori sibul ja lõika väikesteks kuubikuteks. Lõika seened
viiludeks. Pruunista sibul ja seened õlis nõrgal kuumusel.
Lisa purustatud küüslauk, tomatipüree ja maitseained ning
keeda mõni minut ilma kaaneta aeg-ajalt segades.
Hauta veel kaane all 10-15 min.
Paku juurde spagette või makarone.
Puista pinnale riivjuustu

Kommentaarid