EESTI SUPP *

1kg rasvast sea-, lamba- või vasikaliha (kondiga)
1-2 sibulat
150-200g kruupe või tangu
1-2 naerist või kaali
2-3 porgandit
0,5-1 kg värsket kapsast
1l kartuleid
25-50g võid
3-4l vett
soola
peterselli või murulauku

Lõika liha suuremateks tükkideks ja pane potti koos
eelnevalt külmas vees leotatud kruupide või tangudega.
Vala peale vesi ja lase kinnikaetuna paar tundi seista.
Lisa lihale sibularõngad ja keeda u.30 min. Seejärel lisa
peeneteks ribadeks lõigatud kaal ja porgand ning sool.
Mõne minuti pärast lisa supile kapsas. Keeda 5-10 min. ja
siis tõsta liha koos kontidega supist välja.Eemalda kondid ja
lõika liha väikesteks tükkideks ja lisa koos kartulilõikudega
supile.  Keeda kuni kartul on pehme.
Lisa maitseroheline ja või.

Kommentaarid