ARAABIA LAMBALIHASUPP

0,5kg lambaliha
2 suurt sibulat
3 sidrunit
3spl oliiviõli
4spl tomatipüreed
2l vett
2 küüslauguküünt
1tl köömneid
8spl nuudleid
soola, musta pipart
peterselli, sellerilehti
0,25-0,5tl cayennepipart

Kuumuta õli suures potis, pruunista selles kergelt sibul, 
lisa tomatipüree ja cayennepipar ning hauta nõrgal 
kuumusel 10 min. kuni segu pakseneb.
Lisa lambalihakuubikud, sega. Vala peale 2l keeva vett, 
lisa petersell, mõned sellerilehed, sool ja must pipar.
Keeda 1-1,5 tundi.
Võta petersell ja sellerilehed supist välja, lisa nuudlid ja 
ühe sidruni mahl ja purustatud küüslaugu ja köömnete segu. 
Keeda 15 min.
Serveeri koos sidruniviiludega.

Kommentaarid