5 kg searibi
MARINAAD 1:
2kg püreestatud jõhvikaid
1 sibul
1 küüslauk
1 paprika
viinamarjalehti
balsamico veiniäädikat (maitse järgi)
vahtrasiirupit (või mett)
50g jämedat soola
10g värskelt jahvatatud musta pipart
Valmistada marinaad ja hoida ribisid selles 24 tundi.
Pruunistada kuumal grillil ribid mõlemalt poolt ning asetada fooliumisse teise marinaadi sisse.
MARINAAD 2:
kuivatatud mustad ploomid
värske tükeldatud õun
aprikoosid
sibul
küüslauku
mett
100-200g esimest marinaadi
jõhvikakestasid eelmisest marinaadist
Grilli ribi fooliumi sees keskmisel kuumusel 45 minutit
Küpsemise ajal kontrolli liha aegajalt.
Võta valminud liha fooliumist ning anna talle kuldpruun värvus järgmise kastmegaa:
SINEPIKASTE:
Mesi
uhmerdatud sinepiseemned
kange sinep
oliiviõli
Pintselda seribi mälemalt poolt ja grilli restil kuldkollaseks.
MARINAAD 1:
2kg püreestatud jõhvikaid
1 sibul
1 küüslauk
1 paprika
viinamarjalehti
balsamico veiniäädikat (maitse järgi)
vahtrasiirupit (või mett)
50g jämedat soola
10g värskelt jahvatatud musta pipart
Valmistada marinaad ja hoida ribisid selles 24 tundi.
Pruunistada kuumal grillil ribid mõlemalt poolt ning asetada fooliumisse teise marinaadi sisse.
MARINAAD 2:
kuivatatud mustad ploomid
värske tükeldatud õun
aprikoosid
sibul
küüslauku
mett
100-200g esimest marinaadi
jõhvikakestasid eelmisest marinaadist
Grilli ribi fooliumi sees keskmisel kuumusel 45 minutit
Küpsemise ajal kontrolli liha aegajalt.
Võta valminud liha fooliumist ning anna talle kuldpruun värvus järgmise kastmegaa:
SINEPIKASTE:
Mesi
uhmerdatud sinepiseemned
kange sinep
oliiviõli
Pintselda seribi mälemalt poolt ja grilli restil kuldkollaseks.
Kommentaarid