KARAMELLIPUDING 2.

(6-le)

2dl suhkrut
5 muna
3dl piima
2dl kohvikoort
2-3 tilka sidrunimahla

Pane ahi kuumenema (175C). Võta pudingu jaoks väikesed vormid ja pane ahju soojenema.
Vala suhkur kuiva paksupõhjalisse potti ja sulata nõrgal kuumusel. Jälgi, et suhkur liialt ei pruunistuks, sest muidu tuleb kibe maitse juurde. Vala sulanud suhkur vormi ja kalluta vormi nii, et et suhkur kleepuks ka äärte külge. Vala piim samasse potti kus sulatasid suhkru ja aja see keema- nii saab piim suhkru maitse. Vahusta munad, lisa soe piim ja koor ning sega tugevalt läbi. Lisa mäni tilk sidrunimahla ja vala piim vormidesse.
Aseta vormid poolenisti veega täidetud ahjuplaadile ning küpseta ahjus 175C juures u. 30 minutit.
Kui segu on tarretunud, tõsta vorm välja ja lase täielikult jahtuda. Kummuta taldrikule.


.

Kommentaarid