TAINAS:
200g nisujahu
200g võid
½ tl soola
100g vett
TÄIDIS:
375g võis kuldseks hautatud sibularattaid
75g riivjuustu (emmentali)
2 muna
75g nisujahu
700g piima
1 tl köömneid
Sega taigna komponendid läbi ja suru taigen väikestesse vormidesse. Sibularõngad jaga võrdselt iga taigna peale. Riivjuust, muna, piim, jahu ja köömned sega hästi lbi, kalla sibula peale.
Küpseta pirukaid 200C juures ilusaks pruuniks.
200g nisujahu
200g võid
½ tl soola
100g vett
TÄIDIS:
375g võis kuldseks hautatud sibularattaid
75g riivjuustu (emmentali)
2 muna
75g nisujahu
700g piima
1 tl köömneid
Sega taigna komponendid läbi ja suru taigen väikestesse vormidesse. Sibularõngad jaga võrdselt iga taigna peale. Riivjuust, muna, piim, jahu ja köömned sega hästi lbi, kalla sibula peale.
Küpseta pirukaid 200C juures ilusaks pruuniks.
Kommentaarid