TAIGEN:
1 dl nisujahu
50g võid
1 spl vett
TÄIDIS:
1 sibul
1 suur tomat
50g kilu
8 oliivi
1 dl riivjuustu
Murenda või ja jahu kausis peeneks ning lisa vesi. Sega taigen ühtlaseks ja aseta üheks tunniks külma.
Vormi taignast pikliku kujuga alus (10x25cm) ja tõsta servad 1,5cm kõrgusele. Haki sibul ning laota taignale laiali. Tükelda tomat ja aseta lõigud sibula peale. Tomatilõikudele pane kilud ja oliiviviilud nende kõrvale. Kõige peale puista riivjuustu.
Küpseta 225C juures 20 minutit, kuni juust on veidi pruunistunud.
1 dl nisujahu
50g võid
1 spl vett
TÄIDIS:
1 sibul
1 suur tomat
50g kilu
8 oliivi
1 dl riivjuustu
Murenda või ja jahu kausis peeneks ning lisa vesi. Sega taigen ühtlaseks ja aseta üheks tunniks külma.
Vormi taignast pikliku kujuga alus (10x25cm) ja tõsta servad 1,5cm kõrgusele. Haki sibul ning laota taignale laiali. Tükelda tomat ja aseta lõigud sibula peale. Tomatilõikudele pane kilud ja oliiviviilud nende kõrvale. Kõige peale puista riivjuustu.
Küpseta 225C juures 20 minutit, kuni juust on veidi pruunistunud.
Kommentaarid