SIBULAPIRUKAS

200g VÕITAIGENT (soovikorral võid asendada lehttaignaga)
2 sibulat
2 spl oliiviõli
pipar, sool
1 muna
1 munakollane
3spl piima
2 tomatit
150-200g kabatšokki (e.suvikõrvitsat)
½ tl tüümiani ja basiilikut

Rulli taignast u. 24cm läbimööduga ümmargune plaat ja aseta lahtikäivasse vormi ning suru vastu põhja ja äärt.
Koori sibulad, lõika ratasteks ja küpseta väheses õlis klaasjaks. Maitsesta kergelt soola ja pipraga.
Pane sibularõngad taignale ja küpseta pirukat 200C juures 10 minutit.
Pese tomatid ja suvikõrvits ning lõika õhukesteks viiludeks. Sega muna, munakollane ning piim  ja kalla segu vormi.  Aseta tomati-ja suvikõrvitsaviilud vaheldumisi ringikujuliselt pirukale. Puista peale tüümianit ja küpseta ahjus.

Kommentaarid