LIKÖÖRITÄIDISEDA MANDLIKOMMID



100g +100 tumedat šokolaadi (vormi täitmiseks)
50g tumedat šokolaadi
kakaod
fariinisuhkrut
1/3dl vahukoort
kondenspiima
purustatud mandleid
likööri

Sulata 100g šokolaadi vesivannil ja täida sellega kommivormid. Aseta vormid 10 minutiks sügavkülma.
Täidise tegemiseks sulata 50g šokolaadi, lisa kakao, suhkur, vahukoor. Sulata kõik ühtlaseks massiks. Lisa kondenspiim, liköör (JM) purustatud mandlid. Võta vormid sügavkülmast välja ja täida saadud massiga 2/3 vormist. Aseta külma tahenema. Sulata 100g šokolaadi vesivannil, lase veidi jahtuda. Võta vormid sügavkülmast ja täida vormid sellega (viimane kiht šokolaadi jääb põhjaks, sest kommi sisu jääb poolvedelaks).

Kommentaarid