SUPP HÄRJASABADEST

(1926.a.)

2 härjasaba
6 naela veiseliha või konte
3 toopi vett
1 sibul
1 porro
1 seller
2 porgandit
1 petersell
2,5 spl. jahu
2,5 spl. võid
1 sidrun
1 kl madeirat
pipar, sool

Härjasabad hautatakse keevas vees, liha pestakse, ning mälemad kuivatatakse hästi läbi. Nüüd pruunistatakse pannil või paja põhjas 1,5spl. võid, pannakse tükkideks lõigatud sabad, sibul ja supijuured sisse, pruunistatakse kõik, ning kallatakse vesi pääle ja lastakse 2,5tundi kaane all tasaselt keeda. Õlejäänud või ja jahu pruunistatakse. lisatakse vähehaaval kurnatud leem, maggikuupe, sabad, madeira, pipar, sool ja sidrunimahl. Hää maitse annavad sissetehtud puravikud. Antakse lauale pruunistatud saiaviiludege.

Kommentaarid