10 ÕUNA
1/4 naela SUHKRUT
SIDRUNI KOORT
1/4 naela VÕID
10 loodi JAHU
3/4 kortlit PIIMA
5 MUNA
Magushapud õunad kooritakse, lõigatakse väikesteks tükkideks, riputatakse suhkru ja vähese riivitud sidrunikoorega üle. Õuna tükid pannakse vormi ja kallatakse üle järgmise taignaga:
Või ja jahu segatakse kastrulis, keeva piima juurde lisades segamini. Kui jahtunud segatakse munarebud ja klopitud munavalge juurde ja küpsetatakse ahjus 1 tund.
1/4 naela SUHKRUT
SIDRUNI KOORT
1/4 naela VÕID
10 loodi JAHU
3/4 kortlit PIIMA
5 MUNA
Magushapud õunad kooritakse, lõigatakse väikesteks tükkideks, riputatakse suhkru ja vähese riivitud sidrunikoorega üle. Õuna tükid pannakse vormi ja kallatakse üle järgmise taignaga:
Või ja jahu segatakse kastrulis, keeva piima juurde lisades segamini. Kui jahtunud segatakse munarebud ja klopitud munavalge juurde ja küpsetatakse ahjus 1 tund.
Kommentaarid