(1926.a.)
10-12 õuna
1,8 toopi vett
1 kl.suhkrut
1 spl. kartulijahu
1 tükk kaneeli
1 sidrun
Keskmise suurusega magushapud õunad kooritakse ära ja pannakse 1,8toobi vee, kaneeli ja sidruni koorega keema. Kui õunad pehmeks keenud, segatakse kartulijahu külma veega ja lisatakse see ühes suhkru ja sidrunimahlaga juurde.
Antakse lauale jahtunult, kuivikutega.
10-12 õuna
1,8 toopi vett
1 kl.suhkrut
1 spl. kartulijahu
1 tükk kaneeli
1 sidrun
Keskmise suurusega magushapud õunad kooritakse ära ja pannakse 1,8toobi vee, kaneeli ja sidruni koorega keema. Kui õunad pehmeks keenud, segatakse kartulijahu külma veega ja lisatakse see ühes suhkru ja sidrunimahlaga juurde.
Antakse lauale jahtunult, kuivikutega.
Kommentaarid