(1926.a.)
1 NAEL KASTANEID
1 SPL. VÕID
5 ÕUNA
0,5 KL. VEINI
1 KL. VETT
0,5 TASSI SUHKRUT
Kastanid keedetakse, puhastatakse ja pruunistatakse võis. Keskmise suurusega õunad lõigutakse tükkideks ja keedetakse veini, vee ja suhkru seespoolpehmeks, siis pannakse õunad kastanite juurde ja hautatakse, kuni õunad pehmed.
1 NAEL KASTANEID
1 SPL. VÕID
5 ÕUNA
0,5 KL. VEINI
1 KL. VETT
0,5 TASSI SUHKRUT
Kastanid keedetakse, puhastatakse ja pruunistatakse võis. Keskmise suurusega õunad lõigutakse tükkideks ja keedetakse veini, vee ja suhkru seespoolpehmeks, siis pannakse õunad kastanite juurde ja hautatakse, kuni õunad pehmed.
Kommentaarid