1,5-2l VETT
500g KONDIGA LIHA
SOOLA
PIPART
LOORBERIT
1 SIBUL
1 PORGAND
4-5 KARTULIT
200g AEDOAKAUNU
MAITSEROHELIST
Liha keeda koos porgandi, sibula ja maitseainetega pehmeks. Siis võta liha välja, tükelda ja pane tagasi leemesse. Juppideks lõigatud oakaunad keeda poolpehmeks, lisa kartulid.
Serveerimisel puista peale maitserohelist.
500g KONDIGA LIHA
SOOLA
PIPART
LOORBERIT
1 SIBUL
1 PORGAND
4-5 KARTULIT
200g AEDOAKAUNU
MAITSEROHELIST
Liha keeda koos porgandi, sibula ja maitseainetega pehmeks. Siis võta liha välja, tükelda ja pane tagasi leemesse. Juppideks lõigatud oakaunad keeda poolpehmeks, lisa kartulid.
Serveerimisel puista peale maitserohelist.
Kommentaarid