4-5 PORGANDIT
1 KAALIKAS
15 KARTULIT
2 MUNA
2 spl RASVA
4 spl JAHU
Porgandid, kaalikad ja kartulid kooritakse ja keedetakse kõik eraldi vee sees pehmeks. Jahtunult aetakse nad läbi masina ja segatakse juurde jahu, munad ja rasv. Kui segu on liiga vedel, siis lisatakse veel natuke jahu. Nüüd vormitakse kotletid ja praetakse rasva sees pruuniks.
1 KAALIKAS
15 KARTULIT
2 MUNA
2 spl RASVA
4 spl JAHU
Porgandid, kaalikad ja kartulid kooritakse ja keedetakse kõik eraldi vee sees pehmeks. Jahtunult aetakse nad läbi masina ja segatakse juurde jahu, munad ja rasv. Kui segu on liiga vedel, siis lisatakse veel natuke jahu. Nüüd vormitakse kotletid ja praetakse rasva sees pruuniks.
Kommentaarid