*Piim hoida pimedas jahedas kohas, sest valguse käes kaotab piim suure osa vitamiine.
*Piim ei hakka põhja, kui keedunõu on eelnevalt loputatud külma veega.
*Kui teil ei meeldi keetmisel tekkiv piimanahk, keetke piima segades ja jahutage pärast keetmist kiiresti maha.
*Piima ärge keetke üle kolme min., muidu lagunevad vitamiinid.
*Kui soovite keedetud piima kaua säilitada, tuleb keetmisel lisada 1spl. suhkrut.
*Piimage vedeldatud sinep säilib kauem ega kuiva ära.
*Kõva juust läheb pehmeks, kui seda leotada kuumas piimas.
*Piima tarvitatakse vastumürgina hapete, leeliste ja raskemetallide mürgituse korral.
*Piim ei hakka põhja, kui keedunõu on eelnevalt loputatud külma veega.
*Kui teil ei meeldi keetmisel tekkiv piimanahk, keetke piima segades ja jahutage pärast keetmist kiiresti maha.
*Piima ärge keetke üle kolme min., muidu lagunevad vitamiinid.
*Kui soovite keedetud piima kaua säilitada, tuleb keetmisel lisada 1spl. suhkrut.
*Piimage vedeldatud sinep säilib kauem ega kuiva ära.
*Kõva juust läheb pehmeks, kui seda leotada kuumas piimas.
*Piima tarvitatakse vastumürgina hapete, leeliste ja raskemetallide mürgituse korral.
Kommentaarid