*Pehmet leiba on kergem õhukesteksviiludeks lõigata, kui iga kord nuga enne keeva vette kasta.
*Kuivanud leiva värskendamiseks võib selle panna kastrulisse, siduda pealt käterätiga kinni ja hoida
10min. keeva vee kohal.
*Kuivanud leiba saab värskendada ka siis, kui kasta see minutiks vette v. piima siise ja siis
panna natukeseks ajaks praeahju.
*Saia ja leiba ärge hoidke koos-sai neelab leiva lõhna ja maitse halveneb.
*Leib ei lähe kõvaks, kui seda hoida kinnises nõus, kuhu on pandud õun v. toores kooritud kartul.
*Rukkileivatükikesi või -koorikut on soovitav lisada liha hautamisleemele: see kiirendab liha pehmenemist ja annab toidule meeldiva maitse.
*Kuivanud leiva värskendamiseks võib selle panna kastrulisse, siduda pealt käterätiga kinni ja hoida
10min. keeva vee kohal.
*Kuivanud leiba saab värskendada ka siis, kui kasta see minutiks vette v. piima siise ja siis
panna natukeseks ajaks praeahju.
*Saia ja leiba ärge hoidke koos-sai neelab leiva lõhna ja maitse halveneb.
*Leib ei lähe kõvaks, kui seda hoida kinnises nõus, kuhu on pandud õun v. toores kooritud kartul.
*Rukkileivatükikesi või -koorikut on soovitav lisada liha hautamisleemele: see kiirendab liha pehmenemist ja annab toidule meeldiva maitse.
Kommentaarid