EESTI SUPP

1kg RASVAST SEA- , LAMBA- või VASIKALIHA (kondiga)
1-2 SIBULAT
150-200g KRUUPE v- TANGU
1-2 NAERIST v.KAALI
2-3 PORGANDIT
0,5-1kg VÄRSKET KAPSAST
1l KARTULEID
25-50g VÕID
3-4l VETT,
SOOLA
PETERSELLI

Liha lõika suuremateks tükkideks ja pane koos eelnevalt külmas vees leotatud kruupidega keedunõusse.
Vala õle külma veega.
Lase kinnikaetult seista paar tundi.
Lisa sibulalõigud ja keeda umbes pool tundi. Seejärel lisa peeneteks ribadeks lõigatud kaal ja porgand ning sool. Mõne minuti pärast lisa supile kapsas. 5-10min. pärast tõsta liha koos kontidega välja, eemalda kondid, lõika liha väikesteks tükkideks ja lisa koos kartulilõikudega supile. Keeda kuni kartulid on pehmed.
Lisa maitseroheline.

Kommentaarid