28.03.2013

HAUTATUD KÜÜLIK
















1 suurem küülik
2 porgandit
3 loorberilehte
1 spl terapipart
1 sibul
3 küüslaugu küünt
2 puljongikuubikut
vesi
sool
õli

Kaste:
jahu
hapukoor

Lõika küülik tükkideks ja pruunista pannil. Pane küülik suurde paksupõhjalisse potti. Lisa ka hakitud sibul, küüslauk, loorber, sool, pipar, puljong ja ratasteks lõigatud porgand. Vala üle veega nii , et küülik oleks enam vähem kaetud. Hauta u. 1,5-2 tundi kuni küülik on pehme.
Kastme valmistamiseks võta liha potist välja ja vala leemesse kas kastmepaksendaja või siis jahu ja
vee segu. Keeda veidike aega ja lisa hapukoor. Aseta liha tagasi potti ja serveeri keedu- või ahjukartulitega.


Kommentaare ei ole: