KAPSARULLID SEENTEGA


1 kapsapea
Vett
Soola
½ l soolatud seeni
1 suur sibul
2 spl rasva
1tl jahu
3-4spl hapukoort
Maitserohelist (piprarohi, pune, majoraan vm.)
vürtsikastet või 2spl tomatipüreed
1-2 spl sulavõid või taimeõli
Riivsaia
Riivjuustu

Pese kapsapea ja keeda rohke soolaga maitsestatud vees
4-5 min. Tõsta kapsas veest ja lase külma veega üle ning 
eralda lehed võimalikult tervelt. Leota soolatud seened ja 
haki ning prae rasvas koos hakitud sibulaga.  Puista peale 
jahu, lisa hapukoor ja maitsesta.
Jaota täidis kapsalehtedele, rulli lehed kokku ja aseta 
äärisega vormi. Kapsarullid määri pealt sulavõiga või õliga, 
puista peale riivsaiaga segatud riivjuust. Küpseta helepruuniks.
Soovi korral võid teha ka kastme koos rullidega lisades pannile
laotatud rullidele hapukoort või puljongit.
Serveeri keedetud kartuliga.

Seenetäidisega võib täita ka paprikat, keedetud peete või kaalikaid.

Kommentaarid