Keetmiseks kuluv aeg

TAIMSED TOIDUAINED
  •  Aedoad, -herned          15-20min
  • Herned (kuivatatud) 1.5-2 h
  • Jahu 5-10min
  • Kaalikatükid  20-30min
  • Kapsas (valge ja punane) 20-30min
  • Kartuk (terve) 25-35min
  • Kartulitükid, värske kartul 15-20min
  • Kruubid 1-2tundi
  • Lillkapsas10-20min
  • Manna 10-15min
  • Odratand 30-40min
  • Peedid (tervelt) 1-1,5h
  • Porgand 20-30min
  • Puuvili, marjad 5-15min
  • Seened 10-20min

LOOMSED TOIDUAINED
  • Kala (tervelt) 30-50min
  • Kalatükid 10-15min
  • Kanapoeg, broiler 20-30min
  • Vanem kana 2-3h
  • Keel (sea, lamba) 1-1,5h
  • Keel (veise) 2-3h
  • Lambaliha (1-2kg) 1-2h
  • Lambalihatükid 45-60min
  • Lihapallid 8-10min
  • Munad (kõvaks) 8-10min
  • Munad (poolpehme) 3-6min
  • Sealiha 1-1.5h
  • Süldiliha 3-5h
  • Vasikaliha 1-1,5h
  • Veiseliha (1-2kg) 1,5-2h
  • Veiselihatükid 1-1,5h

    Kommentaarid